Bottelaarpassage 100
1315 ET Almere

info@doctormobileshop.nl

036-841 62 94

Is je smartphone, tablet of laptop stuk?

Geen paniek, je apparaat vertoont gewoon wat technische problemen. Wij zijn dé experts als het gaat om het repareren van smartphones, tablets en laptops van alle merken. Breng hem gerust langs voor een GRATIS diagnose. Na onze grondige check geven wij aan welke reparaties nodig zijn, de geschatte reparatietijd en de kosten.

Bij ons draait alles om service en kwaliteit.  Wij bieden altijd garantie op onze reparaties. De meeste iPhone, iPad, en samsung onderdelen hebben wij standaard op vooraad. Wil je zelf ervaren hoe we onze beloftes waarmaken? Kom langs in onze winkel in Almere-Stad, gelegen naast Hans Anders, of bel ons op 036-8416294 voor meer informatie.

Wij beloven dat je met een glimlach en een perfect werkend apparaat de deur uitgaat. 

 

review-widget.net

 

Wij repareren alle merken smartphones, tablets en laptops

Smartphone, tablet en laptops kapot? Geen probleem, wij repareren alle merken smartphones, tablets en laptops. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende merken.

Uw reparatie in 3 eenvoudige stappen

Reparatie aanmelden

Via onze website meldt u eenvoudig en snel uw reparatie aan. U kunt gelijk online een afspraak maken of bellen of appen.

Wij beginnen gelijk

Zodra wij uw reparatieverzoek binnen hebben, gaan wij voor u aan het werk. Eén van onze technische mensen maakt een diagnose en checkt of de schade klopt met uw verzoek.

De reparatie is afgerond

Uw reparatie is meestal binnen een half uur klaar. Vaak kunt u er op wachten in onze winkel in Almere. U kunt het toestel ook achterlaten dan nemen wij contact op als ie klaar is.